Beneficiile pe care le ai dacă foloseşti Deliso din perspectiva de client sau de proprietar al unui restaurant

Deliso are multiple avantaje pentru tine, atât din perspectiva de client sau de proprietar al unui restaurant. Deliso este o platformă care ajută la conectarea clienţilor cu cele mai bune soluţii culinare pentru a putea gusta din preparatele restaurantelor. Astfel, Deliso este uşor de folosit, dăruind o experienţă plăcută de utilizare pentru orice persoană. Iată care sunt principalele beneficii avute din ambele perspective şi de ce trebuie să foloseşti Deliso:

  1. Clienţii pot rezerva online masa pentru restaurant, pot să programeze o comandă şi pot avea astfel o bună gestiune a timpului lor

Dacă eşti client şi vrei să poţi comanda totul simplu şi uşor, vrei să vezi imediat opţiunile disponibile, poţi folosi Deliso, care vine în ajutorul tău, oferindu-ţi o experienţă unică. Astfel, Deliso este şi un sistem de rezervare online restaurante. Poţi, de asemenea, să comanzi din timp ceea ce doreşti să mănânci şi să gestionezi corect timpul pe care îl ai la dispoziţie.

  • Dacă eşti client poţi comanda mâncare cu livrare sau cu ridicare

Tot din perspectiva unui client, Deliso vine şi cu alte vantaje ce ţin de comenzi. Astfel, vei putea face comenzi cu livrare acasă sau în orice locaţie doreşti, precum şi comenzi cu ridicare personală din restaurant.

  • Dacă eşti proprietar al restaurantului vei putea să te bucuri de o bună vizibilitate online, de comenzi din ce în ce mai multe şi de păstrarea comisionului pentru livrare.

Totul este gândit astfel încât tu să ai cele mai multe avantaje, cu doar un cost fix lunar. Nu vei plăti comisionul pentru livrare şi vei economisi foarte mulţi bani.  Vei avea multe beneficii ce ţin de vizibilitate şi promovare, pentru că Deliso se ocupă de acest lucru pentru tine, inclusiv în zona de Deliso Web, Marketplace. Vei putea vedea cum afacerea ta capătă un nou contur şi cum vei creşte din punctul de vedere al cifrei de afacere de la lună la lună. Vei putea să te bucuri de ajutor chiar şi atunci când încă nu ai un site web. Speciliştii Deliso te vor ajuta să ai frecvent clienţi din zona online şi să te dezvolţi aşa cum îţi doreşti.

  • Dacă ai un restaurant, poţi să modifici constant meniul direct din aplicaţie  pe măsură ce adaugi preparate noi sau atunci când doreşti să schimbi anumite părţi ale meniurilor existente

Dacă ai un restaurant poţi să te bucuri de actualizarea constantă a meniurilor existente în localul tău. Vei putea adăuga feluri de mâncare pe care le consideri a fi importante pentru experienţa culinară oferită clienţilor tăi.

  • Promoţiile vor putea să fie realizate prin intermediul cupoanelor, ceea ce ajută atât clienţii, cât şi proprietarul restaurantului

Promoţiile pot să fie foarte importante pentru tine ca proprietar al unui restaurant. Vei putea să le oferi clienţilor posibilitatea de a accesa promoţiile cu ajutorul cupoanelor pe care le construieşti. Acest lucru va fi un avantaj atât pentru aceştia, cât şi pentru tine.

Știri similare