Web Toolbar by Wibiya
.
.

Noua versiune de site a Ziarului Ora 25

Click aici pentru a fi redirectionat pe noua versiune de site.

Click aici pentru a fi redirectionat pe noua versiune de site a Ziarului Ora 25.

TV KIT, noua televiziune a Oneştiului!

tv kit

Joi, 29 martie, a avut loc lansarea noului post de televiziune local TV KIT Oneşti. Evenimentul s-a desfăşurat în noul sediu al postului de televiziune situat pe strada Poştei nr. 4, lângă sediul Romtelecom Oneşti. La inaugurare au participat atât oficialităţi locale cât şi judeţene, reprezentanţi ai mediului de afaceri, jurnalişti, politicieni alături de echipa TV KIT, condusă de Dana Lungu.

Echipa pentru Onești, echipa pentru Bacău
Personalităţile care au dorit să fie alături de jurnaliştii de la TV KIT la acest început de drum au transmis atât lor cât şi oneştenilor mesaje de încurajare şi de încredere în viitorul acestui nou proiect media. Prefectul judeţului Bacău, Constantin Scripăţ, a declarat că se bucură să fie alături de TV KIT Oneşti, de acest „proiect ambiţios”, de care Oneştiul avea nevoie. Necesitatea unui post local de televiziune a fost subliniată şi de Laurenţiu Neghină, om de afaceri, care s-a declarat un susţinător al noii televiziuni convins fiind că aceasta va reflecta realităţile din zonă, fie că este vorba de politică, evenimente sociale sau de cultură. „Oneştiul are nevoie de cultură, ţinând cont de tradiţiile noastre, are nevoie de profesionişti aşa cum sunt reprezentanţii televiziunii locale TV KIT”, a afirmat Laurenţiu Neghină.

Motivaţie şi realitate
Deputatul Valerian Vreme a pus faţă în faţă realităţile unui oraş, Oneştiul, care în ultimul timp pare a fi încremenit, cu ceea ce propune echipa TV KIT Oneşti şi anume un proiect pentru viitor, pentru un altfel de viitor al Oneştiului şi al oneştenilor. Unul din cele mai percutante discursuri l-a avut omul de afaceri Valerian Săndulache. Cu un ton sigur acesta le-a transmis jurnaliştilor de la TV KIT că noua televiziune trebuie să devină locul unde oneştenii să poate veni pentru a-şi spune păsurile, nemulţumirile faţă de autorităţile locale şi faţă de nedreptăţile la care sunt supuşi de acestea.
Deputatul Mihai Banu, în discursul său, a făcut o afirmaţie care poate părea o greşeală dar de fapt arată a realitate crudă. El s-a referit la Oneşti ca la o comună, lucru ce poate părea, cum spuneam, o greşeală dar arată drumul pe care merge de ani buni oraşul sub administraţia Lemnaru. Şi pentru că a venit vorba de primar, acesta a refuzat să participe la acest eveniment susţinând că pune mai presus „disciplina de partid” decât prezenţa în faţa oneştenilor.

tv kitSusținători și sponsori pentru o altfel de televiziune

Ziua lansării postului de televiziune a reprezentat totodată şi prima transmisiune în direct, cu imagini chiar de la acest evenimnet. Gazda primei emisiuni în direct, Dana Lungu, le-a mulţumit cu această ocazie şi oamenilor de afaceri care au înţeles nevoia unui astfel de proiect media şi l-au sprijiit încă din prima zi. Este vorba de NEVILA prin Laurențiu Neghină, TCIND prin familia Stoica, DEM CONSTRUCT prin Doru Tănase, RETEL GROUP, DANY THERM – Dănuț Ghenea, ALEXIABRAND – Stanciu Ramona, AVON COSMETICS- Tamara Panțiru, MILIARDAR – dr. Mihaela Seceleanu, MIDEE – Diana Ciobanu, Restaurantul LA MICHELE- Patrichi Marian, POTPURIU- Luigi Hârjanu, Restaurantul CASA ROMÂNEASCĂ - Butucaru Nelu, Florăria GARDENIA – Tiron Petronela, GRUPUL ȘCOLAR AUTO – Sprințăroiu Cristinel și FREDI SRL – Săndulache Valerian.

În sprijinul proiectelor comunităţii
tv kit
Alături de aceştia au dorit să participe la lansarea postului de televiziune şi reprezentanţi ai altor localităţi din judeţ precum primarul oraşului staţiune Tg Ocna, dna Floarea Ivanof, primarul comunei Gura Văii, Vasile Paşcu, primarul comunei Livezi, Gioni Crăciun, viceprimarul oraşului Comăneşti, Vasile Ciocan, care a transmis şi mesajul primarului Viorel Miron, un vechi prieten al echipei TV KIT Oneşti. Au mai fost prezenţi, de asemenea, la eveniment, şeful Poliţiei Oneşti, comisar şef Emil Morosanu, liderul sindicatului Rafinorul, Ion Marian, dr. Adrian Brânzaniuc, director medical al Spitalului Municipal Oneşti, Constantin Leaşcu, director SE Borzeşti. Şi lista poate continua, cu scuze faţă de cei omişi dar faţă de care echipa TV KIT Oneşti are aceleaşi sentimente de recunoştinţă pentru sprijinul primit, iată, încă din primele clipe ale noii televiziuni.
Şi pentru că ne-am referit la echipa TV KIT Oneşti, iată din cine este formată aceasta: Dana Lungu, Otilia Pintilioaie, Camelia Ilieş, ale căror voci sunt binecunoscute oneştenilor de la Radio Kit, alături de Eugen Gondoş, Cristian Bibire, Robert Bulimej şi Dan Dascălu. Tuturor le urăm succes în demersul lor, în egală măsură ambiţios şi necesar Oneştiului!
De precizat că, noul post de televiziune, cu o calitate a imaginii aflată în standardul normal de emisie, se găseşte în grila RDS-RCS, pe frecvenţa fostului post ONE TV.

Stefan POPESCU

Comentarii  

 
0 #1 daniel 15-04-2012 06:21
sarbatori frumoase
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Cautare

http://www.ziarulora25.ro/ziar/images/stories/foto%20ziar/101/1_1.jpg

Introdu adresa ta de email
pentru a primi ultimele știri:

Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Agenții imobiliare

http://www.ziarulora25.ro/ziar/images/stories/parteneri/visimob.jpg

• Vand apartament cu 2 camere in Onesti, zona ultracentrala, etaj 3, termopan, usa metalica.Pret:13.000 euro.
• Vand apartament cu 2 camere in Onesti, zona de jos, bloc nou, decomandat, dotat cu termopan, usa metalica, parchet, gresie, faianta, centrala termica proprie. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.Pret: 21.000 euro negociabil.
• Vand apartament cu 2 camere in Onesti, zona de sus, etaj 2, balcon, gresie, faianta, gaz tras separat pentru centrala, usa metalica. Pret: 12.000 euro.

Citeşte mai departe...

Publicitate

Mica publicitate

Meteo

Horoscop

Cauta un loc de muncă!

Stiri Mediafax

Stiri Agerpres